ALLUX IMOTI

ALLUX IMOTI

Продава вила,до бул.Г.Делчев,на 2 етажа ,три стаи,две тераси,70м2,двор 500 м2

Продава вила,до бул.Г.Делчев,на 2 етажа ,три стаи,две тераси,70м2,двор 500 м2,овошки.Ток,вода.Цена-25700евро.Обадете се сега ! Съдействие при кандидатстване за потребителски и ипотечни кредити.Тел.082590255, 0897721324,0888021234 АГЕНЦИЯ ALLUX IMOTI оф. No 7153

Ключови думи: Продава вила,до бул.Г.Делчев,на 2 етажа ,три стаи,две тераси,70м2,двор 500 м2,овошки.Ток,вода.