ALLUX IMOTI

ALLUX IMOTI

✅Русе.65000евро.тел.0888021234.Продава 3стаен,Широк център,ул.Борисова.ЕПК.

✅Продава 3стаен,Широк център,ул.Борисова.ЕПК. ✅Газифициран.✅Климатик. Обзаведен.ПВЦ-дограма,паркет, теракот.

Ключови думи: ✅Продава 3стаен,Широк център,ул.Борисова.ЕПК. ✅Газифициран.✅Климатик.