ALLUX IMOTI

ALLUX IMOTI

✅Русе.37000евро.тел.0888021234.Продава 2стаен,Здравец изток,уч-ще В.Априлов.

✅Продава 2стаен,Здравец изток,уч-ще В.Априлов, етаж 2от8,среден.За ремонт.✅Цена- 37000евро.

Ключови думи: ✅Продава 2стаен,Здравец изток,уч-ще В.Априлов, етаж 2от8,среден.